Не додзвонилися?
Замовити дзвінок!

Дослідження терміну придатності продуктів

Дослідження терміну придатності продуктів

Купити обладнання для дослідження терміну придатності продуктів в магазині лабораторного і медичного обладнання LabTime

Дослідження терміну придатності продуктів

Інтернет-магазин сучасного якісного аналітичного обладнання Lab Time пропонує великий вибір якісних товарів для облаштування не тільки медичних установ, а й лабораторій на будь-яких підприємствах, а також косметологічних кабінетів. Представлений асортимент відрізняється гарною якістю і доступною ціною. Замовляти лабораторне обладнання в Lab Time можна і оптом, і в роздріб.

Непросто визначитися з моделями обладнання? Вам завжди готові прийти на допомогу кваліфіковані менеджери магазину. У телефонному режимі вони розкажуть про особливості того чи іншого товару - як працюють кардіостимулятори, апарати для визначення кількості білків і жирів в продуктах, ультразвукові ванни, апарати ШВЛ та багато інших. В даному розділі каталогу товарів Lab Time ви можете недорого замовити обладнання для дослідження терміну придатності. Такі пристрої необхідні на багатьох підприємствах, які займаються виробництвом і контролем якості продуктів харчування.

Особливості приладів для дослідження терміну придатності

Окислення жирів - це процес, який дозволяє дізнатися, чи не вийшов термін придатності у продукту. Спираючись на даний процес, сучасні виробники розробили інноваційний апарат, який досліджує самоокіслітельний процес і в сировині, і в готовому продукті.

Новий прилад дозволяє отримати повну інформацію про процеси окислення в різних харчових продуктах, в тому числі і маслах, жирах і кормах. Підходить для дослідження рідких, твердих і в'язких речовин, обчислює стабільність до окислення, що дозволяє розрахувати тривалість зберігання продукту.

Сучасне пристрій може виконувати дослідження без попереднього виділення жирів, які містяться в складі. Завдяки цьому можна істотно скоротити час, необхідний для досліджень і знизити ймовірність похибки, що робить результат максимально достовірним.

Окислення зразка контролюється нескладним програмним забезпеченням. Щоб прискорити швидкість процесу окислення, застосовується висока температура і високий тиск.

Після кожного дослідження оператор може отримати звіт, в якому будуть вказані всі умови і отримані показники, інформація про лабораторії і повна крива окислення тестованого зразка.

Які питання допомагає вирішити прилад для дослідження терміну придатності

Сучасне пристрій дозволяє:

  1. Прогнозувати окислительную стабільність, досліджуючи терміни зберігання, аналізуючи продукт в різні проміжки часу і ладу експериментальні криві.
  2. Оцінювати якість умов зберігання сировини або продукту.
  3. Підбирати оптимальні рішення для упаковки того чи іншого продукту.
  4. Порівнювати окислительную стабільність при залученні різних способів приготування.
  5. Оцінювати окислительную стабільність у різних рослинних масел.
  6. Оце нивать ефективність антиоксидантів.

Переваги пристрою

  • Підходить для дослідження зразків різної структури: твердих, рідких або пухких.
  • Немає необхідності попередньо відокремлювати жир.
  • є можливість прискорити окислительную стабільність за рахунок високої температури.
  • Деякі моделі дозволяють одночасно досліджувати кілька зразків.
  • Швидка обробка даних при підключенні до персонального комп'ютера. Можливість зберегти або роздрукувати отриману інформацію.
  • Просте управління.

Устаткування для дослідження терміну придатності продуктів в Києві

Прилади для дослідження терміну придатності від Lab Time - це ваша можливість замовити якісну техніку для своєї лабораторії за невисокою ціною.

Атмосферний кисень є джерелом окислення жирів, які містяться в продуктах харчування. Самоокислення ліпідів (або прогоркание) вважається одним із значущих чинників, що впливає на тривалість терміну придатності продуктів. Сьогодні у продажу є прилади для дослідження придатності продуктів, що працюють на принципі дослідження окислення ліпідів в жирах, маслах і зразках їжі.

Такі прилади, як інноваційний прилад OXITEST, здатний вивчати процес самоокисления ліпідів в їжі, незамінні в таких галузях як харчова промисловість, косметична і нафтохімічна промисловості. Прилад оцінює стабільність продуктів до окислення і здатний передбачати тривалість термінів зберігання харчових продуктів.

Області застосування апарату: перевірка окислювальному стабільності жирів і масел в кормах і зразках харчової промисловості, перевірка різних партій сировини косметичної, харчової, хімічної та нафтової промисловості, дослідження упаковок, оцінка діяльності різних антиоксидантів, стійкість продуктів нафтової промисловості (палив) до окислення.

Переваги та особливості роботи приладу:

  • Можливість дослідження будь-яких зразків (рідких, твердих, пухких) без попереднього відділення жиру;

  • Можливість прискореної оцінки окислювальному стабільності при використанні високих температур;

  • Оснащення приладу двома спеціальними окисними камерами, що дозволяє проводити дослідження двох зразків одночасно;

  • Можливість підключення приладів до персонального комп'ютера, що істотно прискорює обробку даних. Є можливість порівнювання результатів, роботи з базою даних, перевірки партій різної сировини. Дані можуть зберігатися тривалий час або можуть бути роздруковані;

  • Простота роботи установки, всі дії інтуїтивні і прості.

Ви можете купити апарат OXITEST для дослідження терміну придатності продуктів в нашому інтернет-магазині. Ми продаємо товари від офіційного виробника. Доставку гарантуємо в будь-який населений пункт України.

Порівняння товарів (0)

Сортувати:
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)

Ціни на: Дослідження терміну придатності продуктів в Київі 2024

Дослідження терміну придатності продуктів Вартість
Прилад для дослідження терміну придатності продуктів OXITEST, Velp