Не додзвонилися?
Замовити дзвінок!

Апарати для визначення вмісту жиру

Апарати для визначення вмісту жиру

Купити апарати для визначення вмісту жиру в магазині лабораторного і медичного обладнання LabTime

Апарати для визначення вмісту жиру

< p style="text-align:justify;">Lab Time - великий інтернет-магазин сучасного лабораторного обладнання, в якому ви зможете вибрати і недорого купити практично будь-яке обладнання для медичної та косметологічних сфери. Представлений асортимент задовольнить навіть найвищі вимоги клієнтів. Замовляти ви можете будь-яку партію товару оптом і в роздріб.

Професійні менеджери магазину завжди готові відповісти на будь-які ваші питання по лабораторного обладнання Lab Time. Також вони готові допомогти вам розібратися в апараті ШВЛ, приладах для підрахунку кількості білків і жирів в різних продуктах, ультразвукових ваннах і ін. Крім цього, співробітники магазина люб'язно нададуть вам допомогу з вибором товарів і з оформленням покупки. Для зв'язку з менеджером Lab Time можна скористатися зазначеним на сайті магазина номером телефону.

Щоб відшукати той чи інший товар було простіше, в інтернет-магазині Lab Time передбачено рядок пошуку (за назвою і по артикулу). На даній сторінці каталогу ви можете недорого замовити сучасні апарати для визначення вмісту жиру.

Хто найчастіше набуває апарати для визначення вмісту жиру

Визначати процентне співвідношення жиру найчастіше виникає необхідність при виготовленні напівфабрикатів і багатьох інших продуктів харчування, оскільки жир входить до складу багатьох харчових продуктів:

  • хлібобулочних;
  • м'ясних;
  • кондитерських;
  • молочних і т.д.

Таким чином , підприємства, які займаються виготовленням продуктів харчування, в обов'язковому порядку повинні перевіряти свої товари на наявність і кількість у них жиру.

Методи визначення кількості жиру

Багато моделей агрегатів для визначення кількості жиру виконують екстракцію, тобто витягають і розділяють речовини. В процесі задіюються органічні розчинники - сірчаний ефір або хлороформ.

Апарати можуть працювати за двома методами - Сокслета і Рендалла. Метод Сокслета має на увазі використання хлорного, а Рендолла - киплячого розчинника. Більш ефективним в наші дні вважається метод Рендалла. Тому прилади, які функціонують саме за цим принципом, мають неабиякий попит у нашій країні. Такі пристрої мають більшу кількість переваг:

  • Істотно скорочено час, необхідний для виконання аналізу.
  • Регулювати процес можна вручну.
  • Контакт з розчинником або ризик вибуху зведений до нуля, а це значить, що пристрій повністю безпечно для оператора.
  • Економне витрачання матеріалів.

Щоб зробити аналіз вмісту жиру в таких продуктах, як шоколад, м'ясо, морепродукти, комбікорми (маються на увазі продукти, у яких жир міцно пов'язаний на хімічному рівні з іншими речовинами), необхідно попередньо провести гідроліз. < / p>

екстрактор сокслета розділяє речовини, використовуючи органічні розчинники. Конструкція такого пристроїв не обходиться без круглодонних колб і холодильника зворотної дії. У деяких випадках, щоб отримати максимально точний результат, рекомендується процес екстракції повторити кілька разів (поки розчинник не буде абсолютно прозорим).

Апарати для визначення вмісту жиру в Києві < / h2>

Які апарати пропонує Lab Time

В нашому інтернет-магазині ви зможете замовити:

  • екстрактор сокслета Soxtherm на 6 місць, SOX 416, Gerhardt.
  • гідролізаторах HU 6, Velp.
  • Екстрактор SER 148/3 на 3 проби, Velp.
  • Екстрактор SER 148/6 на 6 проб, Velp.

Переглядайте каталог товарів інтернет-магазину Lab Time і вибирайте те, що вам необхідно для досліджень. Уже найближчим часом товари будуть доставлені за вказаною вами адресою. Час і вартість доставки буде залежати від розцінок і особливостей роботи кур'єрської служби.

Визначення вмісту жиру в продуктах із зазначенням його відсоткового вмісту необхідно на багатьох підприємствах, що виробляють напівфабрикати і продукти харчування. Жир є компонентом багатьох харчових продуктів: м'ясних, кондитерських, хлібобулочних молочних і інших.

Робота обладнання за визначенням жиру заснована на екстракції (витягу, поділі) за допомогою органічних розчинників (хлороформу, сірчаного ефіру Іпр.) жиру ізнавескі досліджуваного речовини. «Сирий жир» - так прийнято називати жир в суміші з супутніми речовинами.

Сучасне апарати для визначення вмісту жиру використовують метод Сокслета , коли розчинення жиру відбувається за допомогою холодного розчинника, і методу Рендалла із застосуванням киплячого розчинника. Останній метод вважається найбільш ефективним, тому апарати, що працюють за методом Рендалла, користуються великою популярністю серед покупців і затребувані у всьому світі, в тому числі і в Україні.

Таким чином, перевагами екстракторів, які працюють за методом Рендалла , є:

  • ● Час дослідження, воно в вісім разів менше, в порівнянні з класичними апаратами;

  • ● Є можливість регулювання вручну;

  • ● Відсутність ризику для життя оператора через контакт роботи з розчинником або ймовірності вибуху;

  • ● Економне споживання матеріалів, так як є можливість відновлення розчинника.

Для визначення вмісту жиру в деяких продуктах: м'ясі, шоколаді, морепродуктах, комбікормах і т. д., де жир хімічно більш міцно пов'язаний з іншими групами речовин, необхідно проводити попередній гідроліз речовини.

Зака зать і купити прилад для визначення вмісту жиру можна негайно. Ціни приємно здивують вас. Доставляємо куплений товар в будь-який населений пункт України.

Порівняння товарів (0)

Сортувати:

Гідролізаторах HU 6, Velp

Код товара: 7609

Екстрактор SER 148/3 на 3 проби, Velp

Код товара: 7592

Екстрактор SER 148/6 на 6 проби, Velp

Код товара: 7593
Показано з 1 по 4 із 4 (1 сторінок)

Ціни на: Апарати для визначення вмісту жиру в Київі 2024

Апарати для визначення вмісту жиру Вартість
Екстрактор сокслета SOXTHERM на 6 місць, SOX 416, Gerhardt
Гідролізаторах HU 6, Velp
Екстрактор SER 148/6 на 6 проби, Velp
Екстрактор SER 148/3 на 3 проби, Velp