Не додзвонилися?
Замовити дзвінок!

Устаткування для контролю якості продуктів харчування

Устаткування для контролю якості продуктів харчування

Контроль якості продуктів харчування необхідний, щоб вироблені товари відповідали всім нормам і вимогам. Компанія "Лабтайм" пропонує лабораторне обладнання для проведення широкого спектру досліджень, що дозволяють оцінити відповідність продукту нормі.

Асортимент приладів контроль якості продуктів харчування

Інтерні-магазину "Лабтайм" продає прилади, що дозволяють здійснити контроль якості харчових продуктів. На нашому сайті представлений величезний вибір лабораторного обладнання для вирішення аналітичних і дослідницьких завдань. Різні методи контролю якості продуктів вимагають використання певних приладів:

  • аналізаторів рослинного масла, цукру;
  • аналізаторів азоту, жирів, клітковини, білка;
  • люмінометр і люміноскопи;
  • минерализаторов і т.д.

Будь-яке з вище перерахованих обладнання, яке забезпечує контроль безпеки і якості продуктів , можна замовити в інтернет-магазині "Лабтайм". Також окремо у нас є прилади для визначення відповідності нормам продуктів і товарів різних харчових галузей:

  • зерновий;
  • молочної і пивний;
  • м'ясної.

всі представлені товари відповідають заявленим в описі характеристикам. Є можливість скористатися гарантійним і післягарантійним обслуговуванням.

Якщо у вас виникли питання або потрібна допомога з вибором того чи іншого обладнання, звертайтеся до менеджерів "Лабтайм". Вони допоможуть підібрати прилади, які повністю будуть відповідати вашим вимогам.

З яких етапів складається контроль на виробництві продуктів харчування?

Контроль якості та безпечності харчових продуктів не обходиться без контролю:

  • ресурсів для виробництва продуктів харчування ( сировини і матеріалів для упаковки);
  • всіх етапів виробництва;
  • продукції на виході.

При виготовленні продуктів харчування важливо проконтролювати:

  • сировину, матеріали і інші ресурси, які будуть використовуватися для виробництва;
  • напівпродукти і вже повністю готові;
  • технологічний процес, оснащення та обладнання.

Про безтурботний стабільний рівень якості можна, тільки якщо контролювати всі етапи виробництва, перевезення, зберігання та доставку споживачеві.

Актуальність контролю

Контроль якості ізготовленіякаждого продукту начінаетсяна етапі розробки рецептури - під час наукових досліджень, далі - в процесі виробництва. Цей етап тісно пов'язаний з якістю вихідних продуктів, технологічними процесами.

До того, як продукт харчування вийде на серійне виробництво, його потрібно перевірити, наскільки він відповідає вимогам держстандартів. Відповідність цим вимогам підтверджують документи. Важливо згадати той момент, що вони видаються на певний термін, по закінченню якого перевірку потрібно повторити. Це необхідно, щоб гарантувати стабільність якості, що дуже важливо для споживача. Адже, якщо до нього потрапить бракований товар, він більше не захоче купувати дану марку.

Переваги компанії "Лабтайм"

Звертаючись в "Лабтайм", ви зможете:

Медичне та лабораторне обладнання від "Лабтайм" - це важливий крок на шляху до ретельної перевірці якості виробництва продуктів харчування. Такі прилади просто незамінні на великих і малих об'єктах виробництва харчових продуктів.

Ми раді можливості запропонувати вам сучасні прилади, призначені для контролю якості продуктів харчування. На нашому сайті представлений широкий спектр найсучаснішого лабораторного обладнання. Прилади визнані вирішувати коло дослідницьких і аналітичних задач, які є значущими для всіх жителів, в таких галузях, як виробництво і переробка продуктів харчування.

Сучасний ритм життя, підвищені вимоги до якості і сформована ринкова конкуренція змушують виробника продукції стежити за новинками обладнання контролю. Вимоги, які пред'являються до технічного оснащення підприємств переробки та виробництва продукції ростуть, тому оновлення і розширення лабораторної бази та обладнання коштує на першому місці у добросовісного виробника.

Лабораторний контроль якості продукції на сучасних харчових підприємствах повинен включати в себе:

● контроль санітарного стану виробництва,

● контроль допоміжних матеріалів і води,

● контроль сировини, що надходить,

● контроль готової продукції продуктів харчування.

Мікробіологічні, фізико-хімічні та органолептичні показники, отримані за допомогою сучасного обладнання контролю, і стануть критеріями якості та безпеки. Наша компанія пропонує вам купити найкраще обладнання для контролю якості продуктів харчування за оптимальними цінами в Києві.

1. Це аналізатори:

● Аналізатори азоту, білка методом Дюма

● Аналізатори білка, азоту, клітковини і жирів;

● Апарати Кьельдаля (екстрактори);

● аналізатори клітковини;

● Апарати, що визначають вміст жиру;

● Прилади дослідження термінів придатності продукції .

2. Мініралізатори:

● Дігестори (мінералізатори) DK;

● Автоматичні мінералізатори (дігестори) DKL.

3. Устаткування контролю якості молочної промисловості.

4. Устаткування контролю якості для зернової промисловості.

5. Устаткування контролю якості для м'ясної промисловості.

Вся продукція відповідає міжнародним стандартам і повністю забезпечить повноцінну роботу вашої компанії. Прилади поставляються у відповідній комплектації, є гарантійне та післягарантійне обслуговування. Менеджери магазину допоможуть визначитися з усіх представлених позицій лабораторного обладнання та нададуть вам наявну технічну та методичну документацію. Ми цінуємо наших партнерів і надаємо особливі умови співпраці нашим постійним клієнтам.

  • комплексно вирішити своє завдання - тут представлено обладнання для контролю безпеки на будь-якому етапі виробництва продуктів харчування;
  • отримати індивідуальний підхід до вирішення свого питання - наші фахівці дадуть відповідь на всі ваші запитання, детально розкажуть про технічні характеристики цікавлять вас приладів і допоможуть визначитися з вибором;
  • швидко забрати необхідний вам товар - "Лабтайм" співпрацює з кур'єрськими службами, які здійснюють оперативну доставку товарів по всій Україні;
  • отримати кваліфіковану допомогу на будь-якому етапі експлуатації обладнання.

Порівняння товарів (0)

Сортувати:

Aналізатор стабільності піни FSA Nibem

Код товара: 110342

Вимірювач деформації клейковини ВДК-1М

Код товара: 16980

Вимірювач деформації клейковини ВДК-7

Код товара: 84512

Дегазатор проб OP

Код товара: 110343

Коробка для зберігання зразків зерна КХОЗ-10

Код товара: 16987

Пробовідбірник РП-2,1х35 з ручками (для зерна)

Код товара: 89776

Щуп автомобільний 1,2м

Код товара: 17062

Щуп амбарний щам 2,8 м

Код товара: 17063

Щуп вагонний 1,5 м

Код товара: 86050

Щуп мішечний ЩМ 0,4

Код товара: 17064

Rice flour

Код товара: 7580

Автосемплер з диском 1

Код товара: 7561

Адаптер для принтера USB-RS232

Код товара: 7528

Аналізатор азоту, білка методом Дюма NDA 701

Код товара: 7559
Показано з 1 по 24 із 242 (11 сторінок)

Ціни на: Устаткування для контролю якості продуктів харчування в Київі 2024

Устаткування для контролю якості продуктів харчування Вартість
Пристрій У1-МОК-1М для відмивання і віджиму клейковини
Дільник проб зерна ДП-5 (щілинний) ківш 5 літрів
Документація IQ / OQ / PQ для NDA 701
екран теплозахисний
Аналізатор кольоровості цукру ЦУ ТЕП-II-3,5 52250 грн.