Не додзвонилися?
Замовити дзвінок!

Прилад для дослідження терміну придатності продуктів OXITEST, Velp

Виробник: Velp Scientifica
Модель: 7586
Наявність: Под заказ
Артикул: F30900248
JAN: 1551


Доставка кур'єром по Києву та області

Вартість доставки – від 80 грн. (залежно від габаритів та ваги)

Перевізником по Україні

Терміни доставки уточнюйте, будь ласка, у менеджера.

Хімічні реакції між атмосферним киснем і чутливими компонентами їжі є одними з самих важливих причин якісних змін продуктів харчування і кормів. Зокрема, самоокислення ліпідів (прогоркание) розцінюється як один з найбільш значущих чинників, що впливають на термін придатності продуктів. У зв'язку з цим Velp Scientifica розробила інноваційний апарат, OXITEST, здатний забезпечити лаборанта цінною інформацією про окисленні ліпідів в зразках їжі, маслах і жирах.

Визначення окислювальному стабільності зразків (твердих, пухких або рідких) з метою оцінки їх якості або ступеня консервації проводиться безпосередньо на цілому зразку без попереднього відділення жирів;

Всі необхідні дії вкрай прості і навіть інтуїтивні і допомагають лаборанту заощадити час;

Оцінка окислювальному стабільності може бути прискорена при використанні високих температур (20 - 110 ° С) у присутності вимірних кількостей кисню;

Корисна інформація може бути отримана шляхом фіксації зменшення тиску кисню, так як він витрачається в міру окислення;

Прилад оснащений двома роздільними титановими окисними камерами, призначеними для прискореного тесту на окислювальну стабільність двох однакових зразків їжі або двох різних продуктів в однакових умовах;

До двох установок можуть бути підключені до одного ПК за допомогою USB;

ПО контролює весь процес окислення і просто в експлуатації;

Користувач може виводити на екран інформацію, що міститься в базі даних, порівнювати результати тестів, експортувати дані в файл Excel, фільтрувати та впорядковувати дані. Відповідно до GLP, дані можуть бути роздруковані або збережені на ПК;

Сфери застосування: харчова промисловість, олійно-жирова промисловість і дослідницькі центри;

Області застосування: окислювальна стабільність масел і жирів в зразках харчової промисловості та кормах, швидке порівняння різних форм продукту або перевірка різних партій одного і того ж сировини, дослідження упаковки, оцінка ефективності різних антиоксидантів, стійкість до окислення палив, більше відомих як біодизель.

< th scope="col"> Технічні дані < /tr>
Діапазон температури Від кімнатної до 110 ° С
Кількість окислювальних камер 2
Місткість однієї камери < /td> До 100 мл
Діапазон тиску 0 - 8 бар
інтерфейс USB
Потужність 900 Вт
Вага 16.5 кг
Габарити (ШxВxГ) 365x190x485 мм
Надлишковий тиск Запобіжний клапан
Занадто висока температура Візуальний сигнал
Пошкоджений зразок Візуальний сигнал