Прилад для дослідження терміну придатності продуктів OXITEST, Velp
Доставка кур'єром по Києву та області
Вартість доставки – від 80 грн. (залежно від габаритів та ваги)
Перевізником по Україні
Терміни доставки уточнюйте, будь ласка, у менеджера.
Хімічні реакції між атмосферним киснем і чутливими компонентами їжі є одними з самих важливих причин якісних змін продуктів харчування і кормів. Зокрема, самоокислення ліпідів (прогоркание) розцінюється як один з найбільш значущих чинників, що впливають на термін придатності продуктів. У зв'язку з цим Velp Scientifica розробила інноваційний апарат, OXITEST, здатний забезпечити лаборанта цінною інформацією про окисленні ліпідів в зразках їжі, маслах і жирах.
● Визначення окислювальному стабільності зразків (твердих, пухких або рідких) з метою оцінки їх якості або ступеня консервації проводиться безпосередньо на цілому зразку без попереднього відділення жирів;
● Всі необхідні дії вкрай прості і навіть інтуїтивні і допомагають лаборанту заощадити час;
● Оцінка окислювальному стабільності може бути прискорена при використанні високих температур (20 - 110 ° С) у присутності вимірних кількостей кисню;
● Корисна інформація може бути отримана шляхом фіксації зменшення тиску кисню, так як він витрачається в міру окислення;
● Прилад оснащений двома роздільними титановими окисними камерами, призначеними для прискореного тесту на окислювальну стабільність двох однакових зразків їжі або двох різних продуктів в однакових умовах;
● До двох установок можуть бути підключені до одного ПК за допомогою USB;
● ПО контролює весь процес окислення і просто в експлуатації;
● Користувач може виводити на екран інформацію, що міститься в базі даних, порівнювати результати тестів, експортувати дані в файл Excel, фільтрувати та впорядковувати дані. Відповідно до GLP, дані можуть бути роздруковані або збережені на ПК;
● Сфери застосування: харчова промисловість, олійно-жирова промисловість і дослідницькі центри;
● Області застосування: окислювальна стабільність масел і жирів в зразках харчової промисловості та кормах, швидке порівняння різних форм продукту або перевірка різних партій одного і того ж сировини, дослідження упаковки, оцінка ефективності різних антиоксидантів, стійкість до окислення палив, більше відомих як біодизель.
Діапазон температури | Від кімнатної до 110 ° С |
Кількість окислювальних камер | 2 |
Місткість однієї камери < /td> | До 100 мл |
Діапазон тиску | 0 - 8 бар |
інтерфейс | USB |
Потужність | 900 Вт |
Вага | 16.5 кг |
Габарити (ШxВxГ) | 365x190x485 мм |
Надлишковий тиск | Запобіжний клапан |
Занадто висока температура | Візуальний сигнал |
Пошкоджений зразок | Візуальний сигнал | < /tr>