млини
Лабораторні млини - це подрібнювачі, які використовуються для якісного дроблення твердих речовин з метою застосування їх у дослідницькій діяльності. Млини використовуються для подрібнення жита, пшениці і багатьох інших сільськогосподарських культур для визначення кількості і якості клейковини та інших показників.
Млини для лабораторії відносяться до універсального обладнання, яке може забезпечити подрібнення широкого спектра як органічних, так і неорганічних матеріалів , допомагає проводити підготовку проб і дисперсної суміші для здійснення ряду фізико-хімічних і спектральних аналізів. Завдяки своїй універсальності, лабораторні млини забезпечують вирішення безлічі завдань в таких галузях, як медицина, фармацевтика, біологія, екологія, фізика, аналітична хімія. Застосування сучасного обладнання дозволяє скоротити терміни і, безсумнівно, з кращим результатом проводити рентгеноструктурний, рентгенфлуоресцентний і інші аналізи.
Широке застосування для помелу невеликої кількості твердих речовин знайшли віброшаровие млини з електроприводом, що складаються з керамічного, агатового або сталевого стакана з кришкою, який заповнюється частково кульками діаметром близько 5-6 мм. Млин приводиться в вібрацію за допомогою електродвигуна.
Купити млин за оптимальними цінами в Києві можна у нас, в компанії «Labtime». Співпраця з підприємствами-виробниками дозволяє пропонувати нашим партнерам і клієнтам розумні ціни на лабораторну продукцію вже багато років.