Середа № 6 ГРМ, д / н ферментації глюкози, 250 г / пак
Доставка кур'єром по Києву та області
Вартість доставки – від 80 грн. (залежно від габаритів та ваги)
Перевізником по Україні
Терміни доставки уточнюйте, будь ласка, у менеджера.
Характеристика:
Поживна середу призначена для якісного визначення ферментації глюкози ентеробактеріями в анаеробних і аеробних умовах при контролі мікробної забрудненості нестерильних лікарських засобів.
є дрібнодисперсний гігроскопічний порошок світло-жовтого кольору з рожевим відтінком.
ТУ 9398-006-78095326-2006. РУ № ФС 01012006 / 3849-06.
Склад:
Панкреатический гідролізат рибного борошна, дріжджовий екстракт натрію хлорид, глюкоза, феноловий червоний.
Приготування:
< p> ● 35,6 г препарату розмішують в 1 л дистильованої води, кип'ятять протягом 2 хв, фільтрують через ватно-марлевий фільтр, розливають по 10 мл у скляні пробірки і стерилізують в автоклаві при температурі 121 o З протягом 15 хв.● Готове середовище має червоний колір.
● Готове середовище можна зберігати протягом 10-14 діб при температурі 2-8 o С у захищеному від світла місці.
● pH 7,2 ± 0,2.
Принцип дії :
Якісне визначення ферментації глюкози ентеро бактеріями здійснюється мікробіологічними методом. Принцип методу - візуальне виявлення зміни кольору живильного середовища за рахунок зниження pH в результаті ферментації глюкози культурами, виділеними з досліджуваних зразків.
проведення аналізу:
● Методика якісного визначення ферментації глюкози ентеробактеріями викладена в ГосФармакопее СРСР XI, вип. 2
● Інкубують протягом (21 ± 3) ч при температурі (33 ± 2) o З.
Контроль якості:
Тест-штам | Спостережуваний ефект th > |
---|---|
Escherichia coli АТСС 25922 | Зміна кольору середовища з червоного в жовтий в азробних і аназробних умовах |
Enterobacter cloacae ГИСК А - 186 | Зміна кольору середовища з червоного в жовтий в азробних і аназробних умовах |
< / p>
Термін придатності: 2 роки.