Триптон-соєвий агар із дріжджовим екстрактом, Углич
Доставка кур'єром по Києву та області
Вартість доставки – від 80 грн. (залежно від габаритів та ваги)
Перевізником по Україні
Терміни доставки уточнюйте, будь ласка, у менеджера.
Призначення:
Середовище на основі гідролізатів казеїну та сої, містить дріжджовий екстракт і призначена для мікробіологічного контролю продуктів харчування, сировини, що переробляється, харчових добавок , напівфабрикатів, наповнювачів, і інших компонентів, що використовуються в харчовій промисловості.
Спосіб приготування:
50г порошку розчинити при нагріванні в 1000 см3 дистильованої води, нагріти до повного розплавлення агару, при наявності осаду профільтрувати, встановити рН (7,3 + 0,2), розлити у флакони (пробірки), стерилізувати 20 хв. при температурі 121 0 З. Перед розливом в чашки Петрі середу охолодити до 45-50 0 З.
Готове середовище має бути прозорою, світло-солом'яного кольору.
Суха середу гігроскопічна і світлочутливий, фот.
Зберігати в герметично закритій упаковці в темному місці при температурі від +2 до +25 0 С і відносній вологості повітря не більше 60%.
Термін зберігання сухої середовища - 18 місяців.