Агар сольовий, Углич
Доставка кур'єром по Києву та області
Вартість доставки – від 80 грн. (залежно від габаритів та ваги)
Перевізником по Україні
Терміни доставки уточнюйте, будь ласка, у менеджера.
Призначення:
Призначений для виділення стафілококів з продуктів харчування, сировини і об'єктів зовнішнього середовища. Вона використовується в якості основи для приготування желточно-сольового агару при визначенні лецитиназної активності стафілококів по ГОСТ 10444.2-94.
Склад (г / дм3:)
- пептони м'ясної ферментативний - 20,0 г
- натрій хлористий - 65,0 г
- агар мікробіологічний - 13,2 г
- натрій фосфорнокислий двозаміщений 12-водний - 1,5 г
- калій фосфорнокислий однозаміщений - 0,3 г
спосіб приготування:
100 г сухого порошку розчиняють в 1000 см3 дистильованої води, кип'ятять до повного розплавлення агару, при наявності осаду фільтрують через ватно-марлевий фільтр, встановлюють рН (7, 2 ± 0,1); стерилізують в автоклаві за 121 ̊ С протягом 20 хв. Стерильне середовище використовують для приготування желточно-сольового агару шляхом додавання 50 см3 желточной емульсії або готують молочно-сольовий агар, вносячи в розплавлену і охолоджену до (45 ± 1) ̊ З середу 100 см3 стерильного знежиреного молока.
Порошок гигроскопичен.
Зберігати щільно закритим в сухому темному місці при температурі від +2 до + 25 ̊ С і відносній вологості повітря не більше 60%.