Не додзвонилися?
Замовити дзвінок!

Агар сольовий, Углич

Виробник: Углич
Модель: 23453
Наявність: Є в наявності

  • 1566 грн.

Доставка кур'єром по Києву та області

Вартість доставки – від 80 грн. (залежно від габаритів та ваги)

Перевізником по Україні

Терміни доставки уточнюйте, будь ласка, у менеджера.

Призначення:

Призначений для виділення стафілококів з продуктів харчування, сировини і об'єктів зовнішнього середовища. Вона використовується в якості основи для приготування желточно-сольового агару при визначенні лецитиназної активності стафілококів по ГОСТ 10444.2-94.

Склад (г / дм3:)

  • пептони м'ясної ферментативний - 20,0 г
  • натрій хлористий - 65,0 г
  • агар мікробіологічний - 13,2 г
  • натрій фосфорнокислий двозаміщений 12-водний - 1,5 г
  • калій фосфорнокислий однозаміщений - 0,3 г

спосіб приготування:

100 г сухого порошку розчиняють в 1000 см3 дистильованої води, кип'ятять до повного розплавлення агару, при наявності осаду фільтрують через ватно-марлевий фільтр, встановлюють рН (7, 2 ± 0,1); стерилізують в автоклаві за 121 ̊ С протягом 20 хв. Стерильне середовище використовують для приготування желточно-сольового агару шляхом додавання 50 см3 желточной емульсії або готують молочно-сольовий агар, вносячи в розплавлену і охолоджену до (45 ± 1) ̊ З середу 100 см3 стерильного знежиреного молока.

Порошок гигроскопичен.

Зберігати щільно закритим в сухому темному місці при температурі від +2 до + 25 ̊ С і відносній вологості повітря не більше 60%.