Не додзвонилися?
Замовити дзвінок!

Агар м'ясо-пептони рідкий, 0,2 л / пак

Виробник: Оболенск
Модель: 23339
Наявність: Под заказ
Артикул: О100


Доставка кур'єром по Києву та області

Вартість доставки – від 80 грн. (залежно від габаритів та ваги)

Перевізником по Україні

Терміни доставки уточнюйте, будь ласка, у менеджера.

М'ясо-пептони агар призначений для культивування різних мікроорганізмів.

Є непрозорий холодець, світло-коричневого кольору.

Приготування:

  • Перед використанням з пляшки з м'ясо-пептони агаром знімають алюмінієвий ковпачок, замінюють гумову пробку на стерильну ватно-марлеву. Витримують пляшку з м'ясо-пептони агаром в киплячій водяній бані до повного розплавлення агару, охолоджують до температури 45-50ºС і розливають в стерильні чашки Петрі шаром 4-5 мм. Після застигання м'ясо-пептони агар підсушують при температурі (37 ± 1) ° С протягом 45-60 хв. Робота проводиться з дотриманням правил асептики.
  • У такому вигляді м'ясо-пептони агар можна зберігати протягом 10 діб при температурі 2-8 ° С.

М'ясо-пептони агар забезпечує зростання тест-штамів шигел у вигляді відповідних колоній через 18-20ч інкубації при температурі 37 ° С; ріст і утворення відповідних пігментів тест-штамами синьогнійної палички при температурі 37 ° С і серацій при температурі 22 ° С через 18-20ч інкубації.

Зберігання: в герметично закритій упаковці в сухому захищеному від світла місці при температурі від 2 до 30 ° С.

Контроль якості:

Тест-штам

Спостережуваний ефект

Shigella fiexneri 1а 8516

Безбарвні прозорі круглі колонії діаметром 1,5 ± 0,5 мм в S формі

Shigella sonnei «S form»

Безбарвні прозорі круглі колонії діаметром 1,5 ± 0,5 мм в S формі

Pseudomonas aeruginosa 27/29

Наявність пігменту

Serratia marcescens 1

Наявність пігменту