Агар молочно-сольовий (для визначення Staphylococcus aureus), Углич
Доставка кур'єром по Києву та області
Вартість доставки – від 80 грн. (залежно від габаритів та ваги)
Перевізником по Україні
Терміни доставки уточнюйте, будь ласка, у менеджера.
Призначення:
Молочно-сольовий агар призначена для виділення стафілококів з продуктів харчування, сировини і об'єктів зовнішнього середовища.
Спосіб приготування:
В 1 дм3 дистильованої води вносять 100 г сухого середовища, кип'ятять до повного розплавлення агару, встановлюють рН (7,2 ± 0,1) і стерилізують при 121 0 З 20 хв. Перед посівом в розплавлену і охолоджену до 45-50 ° С середовище додати в антисептичних умовах 10% стерильної молочно-буферної суміші, перемішати і розлити в чашки Петрі.
Зміст хлориду натрію в готової середовищі - 6,5% .
Суха середу гігроскопічна і світлочутливий, фот. Зберігати в герметично закритій упаковці в темному місці при температурі від +2 до +25 0 С і відносній вологості повітря не більше 60%.
Термін зберігання сухої середовища - 18 місяців.