Не додзвонилися?
Замовити дзвінок!

Середа №13 ГРМ, (д / виявлення сірководню і визначення ферментації лактози, глюкози, сахарози), 250 г / пак

Виробник: Оболенск
Модель: 23376
Наявність: Є в наявності
Артикул: О50-К
JAN: 18365

  • 2502 грн.

Доставка кур'єром по Києву та області

Вартість доставки – від 80 грн. (залежно від габаритів та ваги)

Перевізником по Україні

Терміни доставки уточнюйте, будь ласка, у менеджера.

Характеристика:

Поживна середу призначена дпя диференціації мікроорганізмів сімейства Enterobacteriaceae по їх здатності до утворення сірководню та ферментації лактози, глюкози, сахарози при контролі мікробної забрудненості нестерильних лікарських засобів.

є гігроскопічний дрібнодисперсний порошок кремового кольору.

ТУ 9398-013-78095326-2006. РУ № ФС 01012006 / 4122-06.

Склад:

Панкреатический гідролізат рибного борошна, дріжджовий екстракт, натрію тіосульфат, заліза сульфат, лактоза, глюкоза, сахароза, феноловий червоний, агар.

Приготування :

Препарат у кількості, необхідній дпя приготування конкретної серії живильного середовища, розмішують в 1 л дистильованої води, кип'ятять 2 хв до повного розплавлення агару, фільтрують через ватно-марлевий фільтр, розливають по 7 мл в скляні пробірки і стерилізують в автоклаві при температурі 121 ° С протягом 15 хв. При охолодженні середу скошують, залишаючи стовпчик висотою 2,0-2,5 см.

Готова живильне середовище, червонувато-коричневого кольору.

Готове середовище можна зберігати протягом 10-14 діб при температурі 2-8 o С у захищеному від світла місці

< p> pH 7,3 ± 0,3.

принцип дії:

Якісне визначення освіти сірководню і ферментації вуглеводів ентеробактеріями здійснюється мікробіологічними методом.

Проведення аналізу:

Методика якісного визначення ферментації вуглеводів і наявність сірководню викладена в ГосФармакопее СРСР XI, вип. 2.

Інкубують при температурі (33 ± 2) o З протягом (21 ± 3) ч

Контроль якості:

Тест-штам Спостережуваний ефект
Escherichia coli АТСС 25922 Ферментація вуглеводів без освіти сірководню
Pseudomonas aeruginosa ГИСК 453 Чи не ферментує вуглеводи, не виділяє сірководень, зростання супроводжується утворенням пігменту у вигляді сірого нальоту на поверхні скошеної частини середовища
Salmonella abony ГИСК 103/39 (непатогенних штам) Освіта сірководню і ферментації цукрів

Термін придатності: 2 роки.