Рефрактометр цифровий RFM330 + (B + S)
Доставка кур'єром по Києву та області
Вартість доставки – від 80 грн. (залежно від габаритів та ваги)
Перевізником по Україні
Терміни доставки уточнюйте, будь ласка, у менеджера.
Рефрактометри RFM330 + успадковують основні характеристики своїх попередників, характеризуються більш широким діапазоном заломлення і температурним контролем Peltier.
●, що легко очищається вимірювальна кювета з новою сапфіровою призмою у вологозахищеного корпусі дозволяє ініціювати вимірювання без необхідності натискання червоної кнопки;
● Велика шкала на поверхні призми дозволяє фіксувати вимірювання не тільки в рідких середовищах таких, як харчові та мінеральні масла, але і працювати з м'якоть фруктів і індустріальними смолами;
● Прилад доступний в двох комплектаціях, найбільш популярна - RFM340 +. Програмне забезпечення рефрактометра гарантує швидкий відгук на зміни температури призми, результат виводитися на екран тільки коли зразок стабільний;
● Система вимірювальних методик дозволяє виробляти швидке конфігурація налаштувань приладу і виконувати перевірку наявності вільної пам'яті;
● Понад 700 результатів вимірювань можуть бути збережені в пам'яті приладу, екранне меню підтримує кілька мов;
● RFM300 + може бути оснащений опціями для функціонування в умовах цеху з підвищеною вологістю.
Модель | RFM330 + < /th> | RFM340 + |
---|---|---|
Шкали показники ь заломлення Цукор (° Brix) | 1.33-1.42 0-50 | 1.32 - 1.58 0-95 |
Дозвіл Показник заломлення Цукор (° Brix) | 0.0001 0.1 < /strong> | 0.00001 0.01 |
Точність Показник заломлення Цукор (° Brix) < /td> | ±0.0001 ± 0.1 | ± 0.00004 ± 0.03 |
Точність датчика температури < /td> | ± 0.03 ° C | |
Компенсація температури | Цукрова (5-70 ° C) Призначена для користувача (nD / ° C) | |
Зовнішнє термостатирование | 10-70 ° C | |
Час відгуку | мінімум 4 сек |