Не додзвонилися?
Замовити дзвінок!

Рефрактометр цифровий RFM330 + (B + S)

Виробник: Bellingham and Stanley
Модель: 9267
Наявність: Под заказ
Артикул: 22-30
JAN: 3909


Доставка кур'єром по Києву та області

Вартість доставки – від 80 грн. (залежно від габаритів та ваги)

Перевізником по Україні

Терміни доставки уточнюйте, будь ласка, у менеджера.

Рефрактометри RFM330 + успадковують основні характеристики своїх попередників, характеризуються більш широким діапазоном заломлення і температурним контролем Peltier.

, що легко очищається вимірювальна кювета з новою сапфіровою призмою у вологозахищеного корпусі дозволяє ініціювати вимірювання без необхідності натискання червоної кнопки;

Велика шкала на поверхні призми дозволяє фіксувати вимірювання не тільки в рідких середовищах таких, як харчові та мінеральні масла, але і працювати з м'якоть фруктів і індустріальними смолами;

Прилад доступний в двох комплектаціях, найбільш популярна - RFM340 +. Програмне забезпечення рефрактометра гарантує швидкий відгук на зміни температури призми, результат виводитися на екран тільки коли зразок стабільний;

Система вимірювальних методик дозволяє виробляти швидке конфігурація налаштувань приладу і виконувати перевірку наявності вільної пам'яті;

Понад 700 результатів вимірювань можуть бути збережені в пам'яті приладу, екранне меню підтримує кілька мов;

RFM300 + може бути оснащений опціями для функціонування в умовах цеху з підвищеною вологістю.

Модель RFM330 + < /th> RFM340 +
Шкали
показники ь заломлення
Цукор (° Brix)
1.33-1.42
0-50
1.32 - 1.58
0-95
Дозвіл
Показник заломлення
Цукор (° Brix)
0.0001
0.1
< /strong>
0.00001
0.01
Точність
Показник заломлення
Цукор (° Brix) < /td>
±0.0001
± 0.1
± 0.00004
± 0.03
Точність датчика температури < /td> ± 0.03 ° C
Компенсація температури Цукрова (5-70 ° C)
Призначена для користувача (nD / ° C)
Зовнішнє термостатирование 10-70 ° C
Час відгуку мінімум 4 сек