Не додзвонилися?
Замовити дзвінок!

ПРИЛАДИ ДЛЯ ПИВНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ
АВТОМАТИЧНИЙ АНАЛІЗАТОР ПИВА FermentoFlash
Проба пива (10 мл) за допомогою насоса закачується у вимірювальні осередки FermentoFlash, де за допомогою термічних вимірювальних ефектів вимірюється вміст алкоголю, екстракту та щільність пива. Інші параметри складу пива такі, як початкове сусло, видимий вміст екстрактивних речовин і осмотичний тиск, які з цих даних, також обчислюються.

Діапазон вимірювання аналізатора пива Funke-Gerber FermentoFlash

Компонент

Діапазон вимірювань

Відтворюваність

Алкоголь

0,00% ... 15,00%

+0,02%

Екстракт

0,00% ... 10,00%

±0,04%

Видимий екстракт

0,00% ... 10,00%

±0,04%

Початкове сусло

0,00% ... 20,00%

±0,04%

щільність

0,95% до 1,05 г/см3

±0,0002 г/см3

Осмотичний тиск

Розрахункова величина

Калібрування аналізатора пива Funke-Gerber FermentoFlash: Калібрування приладу здійснюється за допомогою відповідного контрольного пива. Можна калібрувати та зберігати до 18 різних наборів даних калібрування (наприклад, для пльзенського пива, міцного пива, безалкогольного пива, нефільтрованого пива тощо). Таким чином, можна переходити від аналізу одного пива до іншого без здійснення нового калібрування

АНАЛІЗАТОРИ ПИВА тип AP1/AP2


Обладнання для визначення пива щільності, вмісту алкоголю, вихідного, здається і дійсного екстракту, калорійності. Він може бути використаний для лабораторних досліджень пива будь-якого типу без необхідності застосування додаткового термостату. Забезпечує високу точність, скорочення витрат коштів та часу під час проведення лабораторних досліджень.

Технічні характеристики:

Робочий інтервал для пива:
Алкоголь про. % - 13
густина h20 г/мл - 1,0240
вихідний екстракт 0Plato - 20
точність визначення:
алкоголь a20/20 ±0,05
вихідний екстракт ±0,06

Робочий інтервал для вина:
алкоголь про. % - 23
густина h20 г/мл - 1,0360
відносна щільність - 0,8 ÷1,2
сухий екстракт - 0,3÷50г/л
точність визначення:
щільність h20 ±0,0001
алкоголь a20/20 ±0,05

АНАЛІЗАТОРИ СТАБІЛЬНОСТІ ПІНИ - варіант FSA і FSA - COMFORT


• робоча напруга........230В/50Гц, TN-S 1+PE+N
• встановлена ​​потужність .......200Вт
• обсяг пам'яті......до 400 проб
• тип дисплея...……….. LCD 4 рядки 100 x 40мм
• можливість виведення інформації на ПК…………….. RS232
• точність визначення висоти піни.…………………...± 1мм
• точність визначення часу падіння піни………....±1сек.
• інтервал можливого переміщення електродів .... ... від 0 до 54 мм
• інтервал виміру часу …………………….від 0 до 999 сек.
Прилади застосовуються для автоматизованого виміру та аналізу показника стабільності піни, тобто. зниження рівня поверхні піни у напою з часом. Для дослідження стійкості піни у напою за різними методиками, у приладах є можливість створення у вимірювальній кюветі піни різними способами.

ДЕГАЗАТОР ПРОБ тип OР
Технічний опис:

Обладнання дозволяє проводити швидку дегазацію проб пива або сильно газованих напоїв. Видалення СО2 із проб даним обладнанням проводиться за рахунок інтенсивного їх перемішування.

Устаткування складається з прозорої ємності виготовленої з оргскла, випускного краніка для дегазованої проби, верхньої знімної кришки з мішалкою і блоку електроніки, що дозволяє заздалегідь встановити час і інтенсивність перемішування.

Технічні характеристики:

• максимально можливий обсяг дегазованої проби: 150мл.
• максимальний залишковий вміст СО2 у пробі: 0,05 %
• середній час необхідний дегазування проби: близько 1мин.


ТЕРМОСТАТ ПРОТОЧНИЙ ЦИРКУЛЯЦІЙНИЙ ТИП BT
Термостат з холодильним агрегатом сконструйованим з використанням явища Пельтієрі. Вирівнювання температури досліджуваного зразка відбувається на водяній бані в камері з нержавіючої сталі. Крім вирівнювання температури зразків безпосередньо на водяній бані, дозволяє підтримувати постійну температуру і в термостатичних системах будь-яких приладів, що знаходяться поза самим термостатом (обладнання для визначення ступеня фільтрації пива, рефрактометрів, фотометрів та ін.) Камера термостата має вентиль для її зливу і отвір, що перетікає. Циркуляційний насос термостата забезпечує рівномірне перемішування рідини у водяній бані.


Технічні характеристики:

• інтервал робочих температур від -10 гр. З +75 гр. З.
• точність, чутливість встановлення робочих температур: 0,1 гр. З
• тривала підтримка встановленої температури з точністю: 0,1 гр. З.
• Електрична потужність, що споживається: 0,1 кВт.

АНАЕРОСТАТИ ANS1 та ANS 2
Призначений для культивації мікроорганізмів у строго заданій
охоронної атмосфери. Власне культивація може відбуватися
або на носії, що знаходиться в мисці Петрі, або в розчині в культиваційних пробірках. Анаеростат забезпечений двома кранами та мановакууметром, що дозволяють пропускати через нього охоронну атмосферу та встановити всередині нього необхідне значення надлишкового тиску або часткового вакууму. Складається із прозорої ПВХ судини, знімає