Не додзвонилися?
Замовити дзвінок!

HI 96802 Рефрактометр ручний цифровий (фруктоза)

Виробник: Hanna Instruments
Модель: 1414
Наявність: Под заказ
Артикул: HI 96802

  • 19337 грн.

Доставка кур'єром по Києву та області

Вартість доставки – від 80 грн. (залежно від габаритів та ваги)

Перевізником по Україні

Терміни доставки уточнюйте, будь ласка, у менеджера.

HI96802 є надійний, портативний, цифровий рефрактометр для харчових продуктів, призначений для вимірювання вмісту цукру в водних розчинах у вигляді вагових% фруктози (% w / w). HI96802 проводить вимірювання з точністю ± 0,2%. Робота з приладом спрощена всього до двох кнопок: одна кнопка призначена для калібрування по дистильованої або деионизированной воді, а інша - для проведення вимірювань. Результати всіх вимірювань автоматично компенсуються від впливу коливань температури в відповідності до збірника Стандартних методів міжнародного комітету з загальноприйнятим методам аналізу цукру (ICUMSA) і відображаються з часом відгуку 1,5 секунди. Герметичну конструкцію, що складається з призми з безбарвного оптичного скла і чашечки з нержавіючої сталі легко очищати. Просто протріть все м'якою тканиною, і прилад буде готовий до вимірювання наступного зразка.

Опис:

Портативний цифровий рефрактометр на фруктозу HI96802 перетворює числові значення показника заломлення зразків їжі в вагові% фруктози. Це перетворення засноване на таблицях, взятих зі збірки Стандартних методів міжнародного комітету з загальноприйнятим методам аналізу цукру (ICUMSA), в яких прописані зміни показника заломлення в залежності від температури для водних розчинів фруктози з ваговими відсотками її змісту. HI96802 ідеально підходить для аналізу фруктів, енергетичних напоїв, пудингів, соєвого молока, соків, джемів, мармеладу, меду, супів, желе, соєвого сиру і приправ. HI96802 є простим у використанні інструментом для вимірювання вмісту цукру в зразках їжі в польових умовах або в лабораторії.

Призначений для аналізу харчових цукрів

< p> Алгоритми компенсації температури засновані на розчинах фруктози

Діапазон від 0 до 85% фруктози по вазі з точністю ± 0,2%

Приготування стандартного розчину фруктози заданої% концентрації

< p> Для приготування розчину фруктози дотримуйтеся наведених нижче інструкцій:

Поставте посудину (наприклад, скляний флакон або крапельницю з кришкою) на аналітичні ваги.

Обнулите ваги.

Безпосередньо в стаканчику зважте Х грамів фруктози високої чистоти (CAS #: 57-48-7).

Додайте дистильовану або деіоні зірованним воду в стаканчик, щоб загальна вага розчину становив 100 г.

Примітка: Розчини з концентрацією понад 65%, можливо, доведеться енергійно перемішувати або струшувати і нагрівати на водяній бані приблизно до 40 ° C (104 ° F). Коли фруктоза повністю розчиниться, дайте розчину охолонути перед використанням.

Приклад отримання 25% -ного розчину фруктози:

% фруктози (г / 100г)

Фруктоза (г)

Вода (г)

Всього (г)

25

25.000

75.000

100.000


Показник заломлення :

HI96802 проводить вимірювання зразків на основі їх показника заломлення. Показник заломлення є характеристикою поведінки світла при проходженні через зразок. Залежно від складу зразка, світло по-різному заломлюється і відбивається. Проектуючи характеристики світла на лінійний датчик зображення, можна вимірювати показник заломлення зразка, а отримане значення використовувати для визначення фізичних властивостей зразка, таких як концентрація і щільність. Для проведення вимірювань, на додаток до лінійного датчику зображення, в приладі HI96802 використовуються світлодіод, призма і лінзи.

Коливання температури впливають на щільність розчину в залежності від природи розчиненої сполуки. У цифрових рефрактометрі, для отримання надійних результатів необхідно використовувати температурну компенсацію. HI96802 обладнаний вбудованим датчиком температури і програмується за допомогою алгоритмів температурної компенсації відповідно до збірника Стандартних методів міжнародного комітету з загальноприйнятим методам аналізу цукру (ICUMSA) для розчинів фруктози з ваговими відсотками її змісту.

Особливості:

Калібрування по одній точці

калібрування по дистильованої або деионизированной воді

Мала кількість зразка

Обсяг зразка може становити всього 2 краплі (100 мкл)

Автоматична компенсація температури (ATC)

Автоматично компенсує коливання температури

Швидкі та точні результати

< p> Показання відображаються протягом 1,5 секунд

Дворівневий ЖК-екран

Дворівневий ЖК-екран одночасно відображає вимірювані зн аченія і температуру

Чашечка для зразка з нержавіючої сталі

Легко очищається і корозійно-стійка

Індикатори рівня зарядки батареї

При запуску висвічується відсоток заряду батареї; є індикатор низького заряду батареї

Автоматичне відключення

Запобігає розрядку батареї шляхом автоматичного вимкнення приладу після закінчення 3 хвилин невикористання

Рівень захисту корпусу IP65

Стійкий до впливу води корпус з АБС-пластмаси призначений для виконання робіт в лабораторних і польових умовах.

Технічні характеристики:

Діапазон вмісту цукру

від 0,0 до 85,0% за вагою (вагові% фруктози)

Дозвіл за змістом цукру

0,1% за вагою

Точність вмісту цукру (при 25ºC / 77ºF)

± 0,2% за вагою

Діапазон робочих температур

від 0 до 80 ° C (від 32 до 176 ° F)

Дозвіл по температурі

0,1 ° С (0,1 ° F)

Точність вимірювання температури

± 0,3 ° С (± 0,5 ° F)

Температурна компенсація

< p> автоматична від 10 до 40 ° C (від 50 до 104 ° F)

Час вимірювання

приблизно 1,5 секунди

Мінімальний обсяг проби

100 мкл ( для повного покриття призми)

Джерело світла

жовтий світлодіод

Осередок для зразка

кільце з нержавіючої сталі і призма з безбарвного скла

Автоматичне вимкнення

після 3 хвилин невикористання

Клас захисту корпусу

IP65

Тип батареї / довговічність

9В / приблизно 5000 вимірів

Розміри / вага

192 х 102 х 67 мм (7,6 х 4,01 х 2,6 ") / 420 г (14,8 унції).

Інформація для замовлення

HI96802 поставляється в комплекті з батарейкою і інструкцією по експлуатації