HI 96802 Рефрактометр ручний цифровий (фруктоза)
Доставка кур'єром по Києву та області
Вартість доставки – від 80 грн. (залежно від габаритів та ваги)
Перевізником по Україні
Терміни доставки уточнюйте, будь ласка, у менеджера.
HI96802 є надійний, портативний, цифровий рефрактометр для харчових продуктів, призначений для вимірювання вмісту цукру в водних розчинах у вигляді вагових% фруктози (% w / w). HI96802 проводить вимірювання з точністю ± 0,2%. Робота з приладом спрощена всього до двох кнопок: одна кнопка призначена для калібрування по дистильованої або деионизированной воді, а інша - для проведення вимірювань. Результати всіх вимірювань автоматично компенсуються від впливу коливань температури в відповідності до збірника Стандартних методів міжнародного комітету з загальноприйнятим методам аналізу цукру (ICUMSA) і відображаються з часом відгуку 1,5 секунди. Герметичну конструкцію, що складається з призми з безбарвного оптичного скла і чашечки з нержавіючої сталі легко очищати. Просто протріть все м'якою тканиною, і прилад буде готовий до вимірювання наступного зразка.
Опис:
Портативний цифровий рефрактометр на фруктозу HI96802 перетворює числові значення показника заломлення зразків їжі в вагові% фруктози. Це перетворення засноване на таблицях, взятих зі збірки Стандартних методів міжнародного комітету з загальноприйнятим методам аналізу цукру (ICUMSA), в яких прописані зміни показника заломлення в залежності від температури для водних розчинів фруктози з ваговими відсотками її змісту. HI96802 ідеально підходить для аналізу фруктів, енергетичних напоїв, пудингів, соєвого молока, соків, джемів, мармеладу, меду, супів, желе, соєвого сиру і приправ. HI96802 є простим у використанні інструментом для вимірювання вмісту цукру в зразках їжі в польових умовах або в лабораторії.
● Призначений для аналізу харчових цукрів
< p> ● Алгоритми компенсації температури засновані на розчинах фруктози● Діапазон від 0 до 85% фруктози по вазі з точністю ± 0,2%
Приготування стандартного розчину фруктози заданої% концентрації
< p> Для приготування розчину фруктози дотримуйтеся наведених нижче інструкцій:● Поставте посудину (наприклад, скляний флакон або крапельницю з кришкою) на аналітичні ваги.
● Обнулите ваги.
● Безпосередньо в стаканчику зважте Х грамів фруктози високої чистоти (CAS #: 57-48-7).
● Додайте дистильовану або деіоні зірованним воду в стаканчик, щоб загальна вага розчину становив 100 г.
● Примітка: Розчини з концентрацією понад 65%, можливо, доведеться енергійно перемішувати або струшувати і нагрівати на водяній бані приблизно до 40 ° C (104 ° F). Коли фруктоза повністю розчиниться, дайте розчину охолонути перед використанням.
Приклад отримання 25% -ного розчину фруктози:
% фруктози (г / 100г) | Фруктоза (г) | Вода (г) | Всього (г) |
25 | 25.000 | 75.000 | 100.000 |
Показник заломлення :
HI96802 проводить вимірювання зразків на основі їх показника заломлення. Показник заломлення є характеристикою поведінки світла при проходженні через зразок. Залежно від складу зразка, світло по-різному заломлюється і відбивається. Проектуючи характеристики світла на лінійний датчик зображення, можна вимірювати показник заломлення зразка, а отримане значення використовувати для визначення фізичних властивостей зразка, таких як концентрація і щільність. Для проведення вимірювань, на додаток до лінійного датчику зображення, в приладі HI96802 використовуються світлодіод, призма і лінзи.
Коливання температури впливають на щільність розчину в залежності від природи розчиненої сполуки. У цифрових рефрактометрі, для отримання надійних результатів необхідно використовувати температурну компенсацію. HI96802 обладнаний вбудованим датчиком температури і програмується за допомогою алгоритмів температурної компенсації відповідно до збірника Стандартних методів міжнародного комітету з загальноприйнятим методам аналізу цукру (ICUMSA) для розчинів фруктози з ваговими відсотками її змісту.
Особливості:
Калібрування по одній точці
● калібрування по дистильованої або деионизированной воді
Мала кількість зразка
● Обсяг зразка може становити всього 2 краплі (100 мкл)
Автоматична компенсація температури (ATC)
● Автоматично компенсує коливання температури
Швидкі та точні результати
< p> ● Показання відображаються протягом 1,5 секундДворівневий ЖК-екран
● Дворівневий ЖК-екран одночасно відображає вимірювані зн аченія і температуру
Чашечка для зразка з нержавіючої сталі
● Легко очищається і корозійно-стійка
Індикатори рівня зарядки батареї
● При запуску висвічується відсоток заряду батареї; є індикатор низького заряду батареї
Автоматичне відключення
● Запобігає розрядку батареї шляхом автоматичного вимкнення приладу після закінчення 3 хвилин невикористання
Рівень захисту корпусу IP65
● Стійкий до впливу води корпус з АБС-пластмаси призначений для виконання робіт в лабораторних і польових умовах.
Технічні характеристики:
Діапазон вмісту цукру | від 0,0 до 85,0% за вагою (вагові% фруктози) |
Дозвіл за змістом цукру | 0,1% за вагою |
Точність вмісту цукру (при 25ºC / 77ºF) | ± 0,2% за вагою |
Діапазон робочих температур | від 0 до 80 ° C (від 32 до 176 ° F) |
Дозвіл по температурі | 0,1 ° С (0,1 ° F) |
Точність вимірювання температури | ± 0,3 ° С (± 0,5 ° F) |
Температурна компенсація | < p> автоматична від 10 до 40 ° C (від 50 до 104 ° F) |
Час вимірювання | приблизно 1,5 секунди |
Мінімальний обсяг проби | 100 мкл ( для повного покриття призми) |
Джерело світла | жовтий світлодіод |
Осередок для зразка | кільце з нержавіючої сталі і призма з безбарвного скла |
Автоматичне вимкнення | після 3 хвилин невикористання |
Клас захисту корпусу | IP65 |
Тип батареї / довговічність | 9В / приблизно 5000 вимірів |
Розміри / вага | 192 х 102 х 67 мм (7,6 х 4,01 х 2,6 ") / 420 г (14,8 унції). |
Інформація для замовлення | HI96802 поставляється в комплекті з батарейкою і інструкцією по експлуатації |