Не додзвонилися?
Замовити дзвінок!

Аналізатори азоту, білка, клітковини, жирів

Аналізатори азоту, білка, клітковини, жирів

Купити аналізатори азоту, білка, клітковини, жирів в магазині лабораторного і медичного обладнання LabTime

Аналізатори азоту, білка, клітковини, жирів

Інтернет-магазин Lab Time - це місце, де ви можете купити будь-яку необхідну вам лабораторне обладнання, меблі, посуд, а також витратні матеріали за невисокою ціною. Lab Time пропонує величезний вибір лабораторного обладнання, що дозволяє підійти до питання облаштування практично будь-якого медичного закладу або косметологічного центру комплексно. В Lab Time працюють кваліфіковані менеджери, які завжди готові відповісти на всі ваші запитання щодо особливостей того чи іншого обладнання. Наприклад, ви можете отримати від них інформацію про апарат ШВЛ, ультразвукових ваннах, аналізатори тощо.

Асортимент Lab Time

Всі товари в Lab Time відсортовані за категоріями. У даній категорії каталогу ви можете замовити:

  • Аналізатори азоту, білка методом Дюма.
  • Аналізатори клітковини.
  • Аналізатори для визначення вмісту жиру.
  • Екстрактори (апарати Кьельдаля).
  • Прилади для дослідження терміну придатності продуктів.
  • Витратні матеріали для харчових аналізаторів (скляні бутлі, адаптери для принтера, кварцове волокно, екстракційні гільзи , тримачі для зразків і наперстків, диски для Автосемплер і багато інших).

Що таке метод Кьельдаля?

Використовуючи метод Кьельдаля і аналізатор азоту, білка, можна визначити, скільки в продукті міститься білка (азоту). Під продуктом мається на увазі:

  • продукти харчування - м'ясо, молоко, риба, соесодержащие речовини, пиво);
  • фураж;
  • олійні насіння;
  • вода;
  • вино.

В основі ж самого методу Кьельдаля кілька етапів:

  1. Мінералізація проби за допомогою сірчаної кислоти з використанням окислювача (сульфату калію) і каталізатора (сульфату міді). На першому етапі аміногрупи білка стають сульфатом амонію, який розчиняється в сірчаної кислоти. Цей процес найбільш трудомісткий. Його тривалість - близько години.
  2. Освіта аміаку в ході хімічної реакції.
  3. Вимірювання масової частки білка. Процес може здійснюватися різними способами:
    • хімічним;
    • електрохімічним.

Загальна кількість білка становить суму з органічного азоту, амонію і аміаку в пробі. Масову частку білка також слід помножити на необхідний коефіцієнт.

Даний метод дослідження з'явився більш ста років тому - в 1883 році. Його розробив данський учений Йоганн Кьельдаль. У той час він міг використовувати тільки найпростіше лабораторне обладнання і набір посуду зі скла. Швидкість дослідження в той час була набагато нижче, ніж зараз. Також було чимало втрат в процесі самого аналізу, та й саме обладнання було дуже громіздким. Повністю позбавитися від недоліків методу дозволяє автоматизоване устаткування. Дігестори використовують для мінералізації зразка перед процесом дистиляції. Сучасні скрубери вловлюють шкідливі пари при мінералізації. Автоматичні і напівавтоматичні блоки застосовують для дистиляції.

Аналізатори азоту, білка, клітковини, жирів в Києві

Переваги замовлення товару в інтернет-магазині Lab Time

для своїх клієнтів Lab Time створює максимально комфортні умови для покупок, тому тут завжди:

  • Великий вибір товару на будь-який смак .
  • Можливість замовляти лабораторне обладнання оптом.
  • Оперативна обробка замовлень.
  • Швидка доставка замовлень по всій Україні.
  • Можливість отримати консультацію менеджера в телефонному режимі щодо особливостей того чи іншого товару.
  • Зручна рядок пошуку товару за назвою або по артикулу.

Перегляньте каталог товарів Lab Time і виберіть необхідний вам товар. Не знайшли те, що вам потрібно? Звертайтеся до менеджерів інтернет-магазину - вони завжди із задоволенням допоможуть вам зробити оптимальний вибір і оформити замовлення.

В даний час, виробники інноваційного лабораторного і промислового устаткування представляють велику кількість моделей аналізаторів білка і азоту, що спеціалізуються на різних методах визначення. Кожен конкретний тип обладнання характеризується своєю точністю, похибкою і сферою застосування.

В світі відкрито безліч органічних сполук. Для багатьох необхідна точна ідентифікація, що вимагає величезної кількості часу. Прилади - а налізатори харчових продуктах допоможуть не тільки провести якісний аналіз грунту, води, зернових та інших продуктів, а й заощадити для своєї організації час і кошти. Швидкість роботи обладнання і висока точність результатів робить аналізатори першими помічниками контролю багатьох технологічних процесів.

Інтернет-магазин «Labtime» пропонує українським компаніям краще сучасне обладнання - Аналізатори харчових продуктах по самим розумними цінами.

Порівняння товарів (0)

Сортувати:

Rice flour

Код товара: 7580

Автосемплер з диском 1

Код товара: 7561

Адаптер для принтера USB-RS232

Код товара: 7528

Аналізатор азоту, білка методом Дюма NDA 701

Код товара: 7559

Апарат Кьельдаля UDK 129

Код товара: 7513

Апарат Кьельдаля UDK 139

Код товара: 7514

Апарат Кьельдаля UDK 149

Код товара: 7515

Апарат Кьельдаля UDK 159

Код товара: 7516

Бутель скляний для збору відходів

Код товара: 7612

Волокно кварцове, упак. 50 г

Код товара: 7570

Гідролізаторах HU 6, Velp

Код товара: 7609

Гільзи екстракційні 33x80 мм, упак. 25 шт.

Код товара: 7595

Глечик скляний для регентів

Код товара: 7626

Диск 2 для Автосемплер

Код товара: 7566

Диск 3 для Автосемплер

Код товара: 7567

Диск 4 для Автосемплер

Код товара: 7568

Документація IQ / OQ / PQ для NDA 701

Код товара: 7584

Документація IQ / OQ / PQ для SER 148

Код товара: 7605

Документація IQ / OQ для FIWE

Код товара: 7621

Документація IQ / OQ для UDK 129

Код товара: 7521

Документація IQ / OQ для UDK 139

Код товара: 7529

Документація IQ / OQ для UDK 149

Код товара: 7532
Показано з 1 по 24 із 101 (5 сторінок)

Ціни на: Аналізатори азоту, білка, клітковини, жирів в Київі 2024

Аналізатори азоту, білка, клітковини, жирів Вартість
Екстрактор сокслета SOXTHERM на 6 місць, SOX 416, Gerhardt
Документація IQ / OQ для UDK 139
Реактор спалювання з каталітичної сумішшю
Документація IQ / OQ для FIWE